Gepardi hävisi niukasti sarjakärjelle

Leijona Futsalin kakkosjoukkueella Gepardilla oli kunnia olla juhlistamassa Valkeakosken Koskenpoikien 85-vuotis juhlatilaisuutta. Koskenpoikien futsaljoukkue WFT sai siis akaalaisjoukkueen vastaansa tässä juhlaottelussa. Juhlapeli pelattiin Valkeakosken Apian urheiluhallissa lauantaina 22. marraskuuta.

WFT oli niukasti ottelun voittaja 3–2 (2–0) lukemin. Ajassa 7.09 Janne Heikkilä tuikkasi puolustuksen keskeltä, avausosuman WFT:lle. WFT:n parhaana palkittu Veli Helpiö vei joukkueensa 2–0 taukojohtoon. Pelikello näytti aikaa 16.22. Kun kymmenkunta minuuttia oli toista jaksoa pelattu, jatkoi Jesse Järvi Toni Niskalan syötön maaliin. Kello näytti aikaa 33.44, kun Kim Lingman tykitti takanurkkaan pelin tasoihin. Veli Helpiön pommi suhteellisen kaukaa, ratkaisi ottelun ajassa 36.16. Miehekäs esitys Gepardilta, joka oli hiukan varamiehisenä liikkeellä.

Onko sitten sarjan jumbojoukkueesta Euran Pallosta vastusta Gepardille, kun joukkueet asettuvat vastakkain. Gepardi–EuPa pelataan lauantaina 29. marraskuuta alkaen kello 11. Pelipaikka on Toijalan Monitoimihalli.

Tiikerit hävisivät myös

Futsalin IV-divisioonassa pelaava Leijona Futsalin kolmosjoukkue Tiikerit kärsi 2–3 tappion Nekalan Pallo Obuhoville. Peli pelattiin 22.11. Toijalan Monitoimihallilla. Tiikerit on yhdellä pisteellä sarjan viimeisenä.

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?