Keski-ikäinen mies kuoli junan alle Junkkarissa

54-vuotias akaalainen mies kuoli junan alle Toijalan Junkkarissa torstaina. Mies joutui Tampereelta etelään matkalla olleen junan töytäisemäksi läntisellä raiteella ja menehtyi välittömästi.  Sisä-Suomen poliisin mukaan asiaan ei liity rikosta.

Peurat hyppivät ysitielle

Peura kuoli ja urjalalaisnaisen auton etuosa vaurioitui peurakolarissa ysitiellä Kylmäkosken Nesteen kohdalla perjantaina 10. lokakuuta aamuseitsemältä.

Peura juoksi varsinaissuomalaisen miehen kuljettaman henkilöauton alle myös lauantaina 11.10. puoli kuuden aikaan aamulla. Onnettomuus tapahtui ysitiellä hieman Kylmäkosken vankilan liittymän jälkeen. Peura kuoli ja auto kärsi peltivaurioita.

Henkilöautoja kuljettanut turkulaismies loukkaantui lievästi lauantaina yhden jälkeen aamuyöllä Sontulantiellä, kun hirvi juoksi yllättäen tielle. Miehen kuljettama auto ei törmännyt hirveen, mutta pyörähti äkkijarrutuksen seurauksena katolleen ojaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?