Hoito ja huolenpito kotona -kurssi omaishoitajille

Hoito ja huolenpito kotona -kurssi omaishoitajille järjestetään SPR:n Toijalan osaston toimitila Sykkeessä osoitteessa Valtatie 9 neljänä peräkkäisenä torstaina 2.10.–23.10. kello 13–15.

Kurssin tavoitteena on vahvistaa omaishoitajien arjessa jaksamista. Jokaisella kerralla on oma teemansa, jota tulee alustamaan aiheen asiantuntija. Kurssin teemat ovat koti hoitoympäristönä – kodin turvallisuus, hoidettavan avustaminen ja aktivoiminen, miten toimia äkillisissä tilanteissa ja omaishoitajan oma jaksaminen.

Mukaan mahtuu 15 omaishoitajaa ilmoittautumisjärjestyksessä, ja kurssille ovat tervetulleita kaikki omaistaan tai läheistään hoitavat, riippumatta siitä, kuuluvatko he kunnallisen omaishoidon tuen piiriin

Kurssi on maksuton ja se sisältää jaettavan materiaalin ja päiväkahvit. Ilmoittautuminen 24.9. mennessä omaishoitajien tukitoiminnan aluetyöntekijä Taina Laaksolle puh. 040 135 8870 tai taina.laakso@redcross.fi