Wilma Salo piirinmestariksi kolmiloikassa

Toijalan Vauhdin Wilma Salo hyppäsi 17-vuotiaiden kolmiloikassa piirinmestariksi ennätystuloksellaan 10,58 Tampereen Ratinassa. Sadalla metrillä Kari Lehtisen valmennuksessa oleva Wilma juoksi lähelle ennätystään mutta karsiutui niukasti loppukilpailusta ollen yhdeksäs ajalla 13,71.

Kaksipäiväisten kisojen avauspäivän 200 metrillä mukana oli myös Vauhdin Amanda Lapinleimu, joka on parantanut 200 metrin tulostaan tasaisesti vuosi vuodelta loukkaantumisista huolimatta. Nyt kello pysähtyi ennätysaikaan 27,18. Sijoitus oli kuudes. Samassa lajissa Wilma juoksi ajan 27,95 sijoittuen yhdeksänneksi.  Toisena päivänä pidetyssä M17-sarjan seiväshypyssä Joni Uolamo hyppäsi hopealle tuloksella 300.

Kari Uolamo

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?