Veikkojen toinen Futsal-liigakausi starttaa sunnuntaina

Tulevana sunnuntaina 6. lokakuuta starttaa Kylmäkosken Veikkojen toinen futsalin liigakausi Toijalan monitoimihallilla. Leijonaluolaan saapuu viime kauden runkosarjan selvä voittaja ja lopulta pronssia saavuttanut Kampuksen Dynamo Jyväskylästä.

Veikot otti heti ensimmäisellä liigakaudella 2012–13 paikkansa yhtenä pudotuspelijoukkueena. Puolivälieräsarja Espoolaista Golden Futsal Teamia vastaan venyi lopulta kolmeen peliin. Kosolti oppia leijonapaidat keräsivät siis jo ensimmäisellä liigakaudella. Silti vuodet ykkösdivisioonassa olivat myös kokemuksien keräämistä, joka kantoi hedelmää liigassa. Moni joukkue kyllä huomasi, että Monari on paha luola, johon ei pidä takki auki tulla.

Nyt sarjakauden kynnyksellä moni kysyy, jatkuuko nousujohteinen kehitys leijonapaidoilla. Sen kehityksen varmistamiseksi tehdään töitä varmasti päivittäin. Joukkueen valmennustiimi vahvistui Jari Hakalalla. Pääkoutsina jatkaa Tero Kivistö, ja jatkopestin allekirjoitti myös Pauli Jokinen.

Pelaajapuolella merkittävin uutinen on maalivahti Juho Laineen paluu mestarijoukkue Ilveksestä. Nuoret Erkka Helminen ja Samuli Kaasalainen lisäävät entisestäänkin energisen joukkueen voimavaroja.

Futsal on parasta paikan päällä, ja Leijona karjuu jälleen. Siinä iskulauseet, jotka kutsuvat fanijoukkoja täyttämään taas monarin katsomot.

Liigassa pelaavat seuraavat joukkueet. Ekenäs Sport Club, Raasepori, FC Rauma, Golden Futsal Team, Espoo, Ilves FS, Tampere, Kampuksen Dynamo, Jyväskylä, Liikunnan Riemu, Jyväskylä, Mad Max, Valkeakoski, Sievi Futsal,  Somero Forssa Futsal, Tervarit, Oulu, Turun Pallo Kerho.

Kylmäkosken Veikkojen runkosarjan kotiottelut: Su. 6.10. klo 15 KaDy, ke. 30.10. klo 19 GFT, la 23.11. klo 15 Tervarit, Pe 6.12. klo 14 Riemu, ke. 11.12. klo 19 Ilves FS, La. 18.1.2014 klo 15 FC Rauma, la. 25.1. klo 15 Sievi Futsal, su. 9.2. klo 15 ESC, ke 26.2. klo 19, Mad Max, la. 8.3. klo 15 TPK, la 22.3. klo 15 SoFo.

Lähialueen vierasottelut: Ke 27.11. klo 19 Mad Max–KylVe, Apia, Valkeakoski, la. 15.3. klo 15 Ilves FS–KylVe, Spiral-halli, Kaukajärvi, Tampere.