Akaan Seutu tarjoaa opastusta MeNyt-palvelun käyttöön

Akaan Seutu järjestää yhdistyksille opastustilaisuuden MeNyt-palvelusta tiistaina 5. helmikuuta kello 16–18 Akaan Seudun toimituksessa (Alventie 4, Toijala). Tilaisuudessa kerrataan MeNytin käyttöä netissä ja harjoitellaan tapahtumapäivitysten tekemistä. Myös MeNyt-palvelun käyttöönottoa harkitsevat yhdistykset ovat tervetulleita tilaisuuteen. Opastuksen lomassa juodaan pullakahvit.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 4.2. asti toimittaja Tarja Antolalle numeroon 044 7557 211 tai sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi

MeNyt on viestinnän työkalu yhdistyksille ja yhteisöille. Netissä toimivan palvelun kautta yhteisöillä on mahdollisuus julkaista tapahtumatietojaan myös Akaan Seudun paperilehdessä. Tapahtumien julkaisu paperilehdessä maksaa 60 euroa vuodessa.

 

Kommentit (8)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?