Matti Humalojalle TUL:n kultainen ansiomerkki

TUL muisti Matti Humalojaa kultaisella ansiomerkillä tunnustuksena pitkäaikaisesta työstä liiton hyväksi.

Viialan Pyryn pitkäaikaiselle painivalmentajalle ja seura-aktiiville Matti Humalojalle on myönnetty Suomen Työväen Urheiluliiton TUL ry:n kultainen ansiomerkki tunnustuksena pitkäaikaisesta toiminnasta TUL:n hyväksi.

Syyskuussa 70 vuotta täyttänyt Humaloja on toiminut Pyryn johtokunnassa vuodesta 1968 alkaen ja hoitanut seurassa sihteerin, puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tehtäviä. Tällä hetkellä hän on seuran varapuheenjohtaja, painijaoston sihteeri ja painivalmentaja.

Liittotasolla Humaloja on ollut painin valmennusvaliokunnassa vuosina 1978–1983, aluevalmentajana 1978–1987 ja tuomarikouluttajana 1979–1982. Hän on TUL:n Painin Tuen perustajajäsen ja toimi sen ensimmäisenä sihteerinä kuusi vuotta.

Piirikokousedustuksia on kertynyt yhdeksän, minkä lisäksi Humaloja on ollut piirin painijaoston jäsen ja sihteeri vuodesta 1977, piirin painivalmentaja vuodesta 1980 ja piirin painituomarikouluttaja vuodesta 1992 alkaen.

Pyryn varapuheenjohtajuuden lisäksi Humaloja on tällä hetkellä Akaan Vasemmistoliiton puheenjohtaja.

Kultaisia ansiomerkkejä myönnetään vuosittain enintään 30 kappaletta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?