HJS ei päässyt helpolla

Yhden voiton päässä noususta kolmosdivisioonaan oleva Hämeenlinnan Jalkapalloseura haki 0-2 (0-1) voiton Toijalan Pallo 49:stä. Tampereen piirin nelosdivisioonan ottelu pelattiin lauantaina 27. elokuuta Toijalan Keskusurheilukentällä.

Murskalukemin pitkin kautta vastustajiaan pyöritellyt HJS ei nyt niin ylivoimainen ollutkaan. Oli jopa niin, että Topalla oli aivan pelin viime minuuteilla paikka tasoitukseen. HJS esitteli kyllä osaamistasoaan ihan vakuuttavasti. Pallonhallinta oli heillä lähes täysin, eikä alakerralla ollut hätäpäivää. Silti työnteko, asenne ja pelirohkeus olivat kotijoukkueella kunnossa. Hyökkäykset, joita aikaan saatiin, eivät aivan laaduttomiakaan olleet. Ottelun avausmaalia edeltänyt tilanne oli jopa koominen. Vieraiden vantterin pelaaja Aleksi Latvanen keikahti kumoon rankkarialueella helposti. 11. minuutilla tulleen pilkun sisään ampui lohkon maalitykki Jere Suomalainen.

Mainittava on, että Topan kokoonpanosta puuttuivat muun muassa Jukka-Pekka Jyrämö, Jussi Nyström, Jesse Järvi ja Tuomas Kallioinen. Kuitenkin esitys punaisilta oli kunnioitettavaa luokkaa. Kärjessä yleisesti viilettävä Mikko Alahäivälä oli nyt isossa roolissa alakerrassa. Mikon esitys oli laadukas ja taistelutahtoinen. Aivan viime minuuteilla Topalla oli vapaapotku sivurajalta. Oli senteistä kiinni, ettei tilanteesta olisi tullut hieno tasoituspaikka. Pari minuuttia lisäaikaa oli pelattu, kun Eppu Kallio ampui takatolpan juureen loppunumerot.

HJS on enää voiton päässä varmasta noususta, kun viisi kierrosta sarjaa on vielä pelaamatta. Topa kamppailee juuri nyt sijoista 4-5, ja nykyisillä hyvillä esityksillä pysynee siellä.

Ottelun TP-49–HJS varoitukset: T: Jukka Saari. Palkitut: T: Mikko Alahäivälä, H: Jere Suomalainen. Raadissa oli Jesse Järvi, joka myös jakoi tähdet Topan parhaille: 3 Mikko Alahäivälä, 2 Janne Hevonoja ja 1 Jirka Järvi.

Syyskuun 1. päivä Topa kohtaa kello 19.15 Kaukajärvellä Nekalan Pallon.

Hunajahulina Turnaus Toijalassa

Tulevana lauantaina pelattava Hunajahulina Turnaus on yksi monista Hunajaviikkojen tapahtumista. Jalkapalloa pelataan tällä kertaa Toijalan nurmikentillä. Pelikentät ovat Keskusurheilukenttä sekä Lastumäen kenttä.

Nuorin ikäryhmä F 9 pelaa turnauksensa Lastumäessä kello 9. Kahdeksan joukkueen sarjassa Toijalan Pallo-49:llä on kaksi joukkuetta. Viialan Peli-Veikot on mukana yhdellä joukkueella.

D 13 -turnaus pelataan neljällä joukkueella Lastumäen kentällä. Tässäkin pelit alkavat kello 9. Akaalaisista TP-49 on mukana.

Ja jotta junnufutista saisi seurata kyllikseen, päättää Hunajahulina Turnauksen kello 14.20 alkaen kahdeksan joukkueen E 11 -ikäryhmä. TP-49 edustaa Akaata.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?