Putki jatkuu – Topalle tasapeli

Toijalan Pallo -49 pelasi kahdeksannen perättäisen tappiottaman pelinsä perjantaina Kangasalan Voittoa vastaan. 1-1 tasoitusmaalista vastasi Mikko Ala-Häivälä (toinen vasemmalta).

Toijalan Pallo -49 pelasi kahdeksannen perättäisen tappiottaman pelinsä perjantaina Kangasalan Voittoa vastaan. 1-1 tasoitusmaalista vastasi Mikko Ala-Häivälä (toinen vasemmalta). Kuva: Pentti Jussila

Toijalan Pallo- 49 pelasi kahdeksannen peräkkäisen ottelunsa ilman tappiota jalkapallon nelosdivisioonassa. Akaalaiset vierailivat viime perjantaina Kangasalan Voiton kotikentällä Kyötikkälässä. Tasokasta peliä ei nähty, 1-1 (0-0) päättyneessä väännössä.

Muutaman pelaajan poissaolon lisäksi pelasi Topan kakkosjoukkue Peli-Veikot samanaikaisesti Viialassa. Haastetta siis riitti. Jalkeille Kangasalle saatiin kuitenkin riittävän nälkäinen ryhmä jatkamaan tappiottomien pelien putkea.

Nihkeässä ja tasapaksussa kamppailussa nähtiin avausmaali vasta toisen jakson puolivälin jälkeen. Topan maalivahdin Jukka Saaren epäonnistunut maalipotku, meni Voiton Ahmed Al-Tallabin jalkaan. Tämä vapautti Johannes Pulkin läpiajoon, ja 1-0 maaliin.

Topa pyrki tietenkin lisäämään painetta nostamalla miehiä lisää kärkeen. Varsinaisen peliajan viime minuutilla avautui paikka Mikko Alahäivälälle kulmapotkussa. Veto takatolpalta viuhui kuitenkin yli maalin. Mikko kuitenkin ampui pelin tasoihin saatuaan pitkän syötön Ville Ojalalta. Topan hyökkääjä pääsi nokikkain Voiton maalivahdin Elias Peltosen kanssa, ja ohitti tämän takanurkkasijoituksella lisäajan kolmannella minuutilla. Onnittelijoiden kasa, eli koko joukkue peitti maalintekijän. Aitoa iloa tasapelistäkin siis.

Topan Juho Laine mielii kentälle, mutta vaihto tapahtui vasta toisen jakson loppuminuuteilla.

Topan Juho Laine mielii kentälle, mutta vaihto tapahtui vasta toisen jakson loppuminuuteilla. Kuva: Pentti Jussila

Edellinen tappio Topalle tuli 20.5. Pato-pelissä. Topan seuraava peli on keskiviikkona 5. elokuuta kello 19.30 Pelikasseja vastaan.

KaVo-TP-49 -ottelussa tähdet Topan parhaille jakoi Jarmo Pirttijoki. Tähtiä sai 3 Mikko Alahäivälä, 2 Toni Niskala, 1 Jukka Saari.

IV-Div. Sarjataulukko 2. elokuuta

TamU-K 14 42 – 10 34  ParVi 14 48 – 15 33  Pato 14 34 – 18 27  PP-70 14 38 – 22 25 TP-49 14 30 – 28 25  KaVo 14 21 – 29 17  VaKP 14 32 – 29 16  NePa 14 17 – 28 16  FC Teivo 14 25 – 48 16  FC Melody 14 31 – 43 15  UrPS 14 27 – 42 11  Pelikassit 14 19 – 52 6

Peli-Veikoille kotitappio

Toijalan Pallo- 49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot ei viime perjantaina saanut voittovirettään päälle. Peli-Veikot kohtasi kotiottelussaan Viialan Urheilukentällä Tampereen Peli-Pojat -70:n kakkosjoukkueen.

Peli-Veikot jäi pisteittä ja maaleitta lukemin 0-2.

Akaalaisjoukkue on tässä viitosdivisioonan 11:n joukkueen ykköslohkossa seitsemäntenä. Peli-Veikot pelaa seuraavan kerran 6.elokuuta kello 18.30. Joukkue kohtaa Sääksmäen Sovun vierasottelussa Rauhalan kentällä Sääksmäellä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?