Anniinalle ja Sinille menestystä SM-maastoista

Toijalan Vauhdin Anniina Mahkonen ja Sini Tirri osallistuivat viikonloppuna pidettyihin SM-maastojuoksuihin. Tytöt olivat mukana ensimmäistä kertaa näin kovatasoisessa kilpailussa ja selviytyivätkin urakasta erinomaisesti. 14-vuotias Anniina osallistui T15-sarjaan, jossa lähtöviivalla oli kaikkiaan 92 juoksijaa ja matkana 4 kilometriä. Lopputuloksissa Anniina oli 11. ajalla 15,54.  Viikkoa aikaisemmin pm-maastoissa hän juoksi ajan 16,01 ollen pronssilla.  Reitti oli sama kuin SM-maastossakin.

Viikonlopun SM-maastojen yhteydessä juostiin myös nuorempien sarjojen Flying Finns -junnumaastot.  Näillä kilpailuilla ei kuitenkaan ole SM-arvoa, mutta osallistujat olivat kuitenkin Suomen parhaimmistoa. Sini Tirri osallistui T13-sarjan 2 kilometrille ollen hienosti viides ajalla 7,36. Pronssimitali jäi 14 sekunnin päähän.

Kari Uolamo

Valttilaiset Lempäälän kisoissa

Viialan Valtista Lempäälässä lauantaina juostuihin Flying Finns -junnumaastoihin osallistuivat  Joona Lehtinen, Juho Veikkolainen, Neea Lehtinen, Kerttu Niinimäki ja Pinja Lehtinen.

Tuloksia

P9: 1 km 16. Lehtinen Joona 4.36.

P12: 2 km 27. Veikkolainen Juho 7.56.

T11: 2 km 27. Lehtinen Neea 9.16.

T12: 2 km 7. Niinimäki Kerttu 7.56.

T13: 2 km 20. Lehtinen Pinja 9.00

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?