Toijalassa 97 verenluovuttajaa

Veripalvelu ja Suomen Punaisen Ristin Toijalan osasto järjestivät Toijalassa kuluvan vuoden ensimmäisen verenluovutustilaisuuden 7.4. Seurakuntatalon yläsalissa kävijöitä oli 108, joista 97 oli luovutuskelpoista ja uusia luovuttajia kolme.  Flunssa, liian alhainen hemoglobiiniarvo tai hiljattain ollut vatsatauti verottivat oman osansa luovuttajista.

Verenluovutukset siirtyivät nyt Monitoimihallilta seurakuntatalon yläsaliin. Paikkaan luovuttajat olivat tyytyväisiä. Seuraava verenluovutus Toijalassa on maanantaina 23.6 kello 14–19 seurakuntatalon yläsalissa.

Toijalan SPR:n osasto haluaa kiittää kaikkia luovuttajia ja järjestelyihin osallistuneita sekä toivottaa myös uudet luovuttajat tervetulleiksi seuraavaan tilaisuuteen.

Helena Lampinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?