Nuorisovaltuusto pitää keskustan arkkitehtikilpailua järjettömänä

Nuorten tapahtuma tarjoaa bändejä, stand upia ja elokuvaa

Akaan nuorisovaltuusto järjestää lauantaina 10. toukokuuta nuorille suunnatun tapahtuman Toijalan Kinossa. Tapahtuma alkaa kello 14 ja päättyy kello 18.

Kinolla esiintyvät akaalaiset bändit Vital, Pathway ja Triodo. Lisäksi Arttu Järvinen esittää stand up shown, ja kokopitkän elokuvankin julkaissut akaalainen Dicerollers esittää lyhytelokuvan.

– Se on 2010 valmistunut vajaa puoli tuntia pitkä musikaali Arska & kospeli, joka sopii hyvin tapahtuman musiikkiteemaan, kertoo nuorisovaltuuston puheenjohtaja ja toinen Dicerollersin kantavista voimista Sami Haavisto.

Tapahtuman ohjelmaa ovat Akaan nuorisovaltuustossa suunnitelleet Niko Hormalainen, Casimir Ruohomaa, Sami Haavisto ja Tebarek Peltonen. Myös Akaan vanhempainverkosto on mukana nuorten tapahtumassa.

Akaan kaupungin järjestämällä Hunajaviikolla elokuun lopussa nuorisovaltuusto aikoo järjestää alakoululaisille diskon yhdessä kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Nuorisovaltuusto keskusteli edellisessä kokouksessaan myös Toijalan keskustan suunnittelukilpailusta, johon Akaan kaupunki on varannut tälle vuodelle 50 000 euroa. Nuorisovaltuusto pitää suunnittelukilpailua järjettömänä verrattuna taloudelliseen tilanteeseen.

Kopperoisen Petja siitä enemmän puhui. Itse en ole siitä vielä hirveästi lueskellut, mutta varmaan asia seuraavassa kokouksessa otetaan enemmän puheeksi, sanoo puheenjohtaja Sami Haavisto.

Kommentit (4)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?