SPR auttaa Akaan omaishoitajia jaksamaan

Suomen Punaisen Ristin omaishoitajien tukitoiminta käynnistyy Akaassa Raimo Vakkurin luennolla Omaishoitaja tarvitsee arkeensa myös iloa torstaina 6.2. kello 13–15 Toijalan yhteiskoulun auditoriossa.

Omaishoitajien tukitoiminnan tavoitteena on tukea omaishoitajien ja heidän perheidensä jaksamista sekä edistää hyvää elämänlaatua ja itsenäistä selviytymistä arjesta. Toiminta on avointa kaikille omaistaan tai läheistään hoitaville riippumatta siitä, kuuluvatko he kunnallisen omaishoidon tuen piiriin.

Omaishoitajan tehtävä on tärkeä, mutta raskas. Tunteet voivat vaihdella ja välillä saattaa tuntua siltä, ettei jaksa. Omaishoitajilla on mahdollisuus kuulla ja keskustella näistä tärkeistä asioista arjen jaksamisen puolestapuhuja Raimo Vakkurin luennolla. Hän on kiertänyt jo lähes kaksikymmentä vuotta puhumassa itsensä arvostamisesta ja arjessa jaksamisesta. Jaksamisesta Vakkuri kertoo arkikielellä käyttäen eläviä esimerkkejä ihmisten jokapäiväisestä elämästä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki omaistaan tai läheistään hoitavat ja aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella Punaisen Ristin omaishoitajien tukitoiminnan aluetyöntekijän kanssa omaishoitajille tarjottavasta toiminnasta.

Tilaisuuden järjestää Suomen Punaisen Ristin omaishoitajien tukitoiminta yhteistyössä Toijalan osaston kanssa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, mikä takia toivotaan ilmoittautumista Taina Laaksolle puh. 040 135 8870 tai taina.laakso@redcross.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?