Akaassa pelastetaan henkiä ensi tiistaina

SPR:n Akaan osaston vapaaehtoiset hoitavat Akaassa järjestettävien verenluovutustilaisuuksien ruoka- ja juomatarjoilut. Heinäkuun 2022 tilaisuudessa vuorossa olivat Sirkka-Liisa Haapanen (vas.) ja Helena Lampinen. Kuva: Oona Eskeli.

Veripalvelu ja Akaan SPR-osasto järjestävät verenluovutustilaisuuden tiistaina 27. syyskuuta kello 14–18   Akaan seurakuntatalolla osoitteessa Sontulantie 1.

Verenluovutus on siirtynyt ajanvarauksella tapahtuvaan luovutukseen. Aika tulee varata ja terveyskysely täyttää etukäteen veripalvelu.fi-sivulla. Verenluovutuksessa pitää olla mukana virallinen henkilötodistus.

Verenluovuttajia tarvitaan joka arkipäivä, ja tälläkin hetkellä verestä on pulaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?