Sommelo-kuorolla kaksi joulukonsterrtia

Toijalan nuorisoseuran sekakuoro Sommelo konsertoi Toijalan Sampolassa torstaina 12.12. kello 19 ja Viialan kirkossa tiistaina 17.12. kello 19. Kuoro on harjoitellut ahkerasti koko syksyn, koska tammikuussa 2014 Sommelo nauhoittaa joululevyn konserttiohjelmiston pohjalta.

Kuoronjohtaja Juha Holma on koonnut konserttiin perinteisiä joululauluja, uutta ja vanhaa joulumusiikkia sekä kuoronjohtajan omia jouluisia kuorosävellyksiä muun muassa Immi Hellénin ja Lauri Pohjanpään sanoihin. Vanhoina tuttuina lauluina konsertissa kuullaan muun muassa Heinillä härkien kaukalon, Tuo armon valkokyyhky ja Varpunen jouluaamuna. Huilusoolot konserteissa soittaa Sanna-Mari Holma.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?