Visuaalisen myyntityön osaaja maan kahdeksan parhaan joukkoon

Akaalainen Heini Vuorinen Taitaja-finaaliin

Heini Vuorinen kilpailee toukokuussa ammattitaidon SM-kisoissa Helsingissä. Vuorinen selvisi finaaliin Ideaparkissa järjestetyistä semifinaaleista. Kuva: Sanna Toijala.

Kansainvälisen kaupan merkonomiopiskelija Heini Vuorinen Viialasta on päässyt ammattitaidon suomenmestaruuskisojen eli Taitaja2017-tapahtuman finaaliin. Vuorinen selvitti tiensä finaaliin Ideaparkin keskusaukiolla järjestetystä semifinaalista, jonka kahdeksan parasta jatkavat toukokuussa järjestettävään kolmepäiväiseen finaalitapahtumaan.

Ammatillisen koulutuksen suurimmassa vuotuisessa tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa kilpaillaan yli 40 eri lajissa ja paikalle odotetaan kolmen päivän aikana jopa 80 000–90 000 kävijää.

Heini Vuorinen on toisen vuoden kansainvälisen kaupan merkonomiopiskelija Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistosta. Opintojensa aikana hän on kiinnostunut esillepanoista ja myymälän somistamisesta. Hänen opintoihinsa suunniteltiin visuaalisen myyntityön opintoja tukeva kokonaisuus, jonka hän toteutti kouluttaja Sanna Toijalan opastuksessa. Tärkeää käytännön harjoitusta Vuorinen on saanut Tampereen Sokoksesta työssäoppimisjakson aikana. Opintojensa ohessa hän työskentelee myös Ideaparkin Mangossa.

Visuaalinen myyntityön finaalissa kilpailijoiden tehtäviin kuuluu esimerkiksi pöytä- ja näyteikkunaesillepanojen toteuttaminen sekä erilaiset myymälän somistamistehtävät.

Tuomaristo koostuu työelämäedustajista sekä alan muista ammattilaisista, jotka antavat opiskelijoille palautteen välittömästi kisasuorituksen jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?