FC Mietokastikkeelle ensimmäinen tappio

Kuutosdivisioonassa pelaava ja sarjakärjessä kierrokselle lähtenyt akaalainen jalkapallojoukkue FC Mietokastike kärsi kirvelevän tappion kauden neljännessä ottelussaan. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta täydet 9 pistettä plakkariin kerännyt Mietokastike kompastui urheilun vanhimpaan ansaan, lähti peliin ”takki auki”.

Hämeenlinnalaisen Härmän kakkosjoukkue otti kotiottelussaan pisteet maalein 3–0. Ensimmäisellä puoliajalla peli oli vielä melko tasaista, eikä hyviä paikkoja siunaantunut juurikaan kumpaankaan päähän. Toisella puolikkaalla peli hieman avautui. Kotijoukkueen hyvä rutiini alkoi tuottaa tulosta ja Härmä piti palloa itsellään huomattavan osan jälkimmäisestä nelivitosesta. Nuori ja nälkäinen porukka oli varpaankynnenmitan verran edellä jokaisella osa-alueella Mietokastiketta parempi, eikä voittajasta tällä kertaa jäänyt jossiteltavaa.

Erityismaininnan ansaitsee ehdottomasti ottelun tuomari, jonka pilli oli tehty puusta ja jakoi vielä pelin päätteeksi vihreät kortit. FC Mietokastikkeen fair play -kortin ansaitsi Henri Vilpas.

Seuraava ottelu pelataan Lastumäen kentällä torstaina 21.5. alkaen 18.30, jolloin vastaan asettuu Iittalan Pallo.

Jukka Järvinen

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?