Riitta Huhtala-Vähäkuopus johtaa Akaan Seudun Invalideja

Akaan Seudun Invalidien syyskokous valitsi yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Riitta HuhtalaVähäkuopuksen.

Varapuheenjohtaja on Milva Salonen, sihteeri/rahastonhoitaja Pirjo Rautala, adressi- ja arpavastaava Aune Lepo ja jäsen- ja jumppavastaava Tuula Yntälä. Muut hallituksen jäsenet ovat Lea Helin, Taina Laine ja uutena Tarja Heikkilä. Matkavastaavana toimivat Tuula Yntälä ja Marja Rantanen.

Akaan Seudun Invalidien kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntatalon alasalissa, jumppa ja lattiacurling kaksi kertaa kuukaudessa Toijalan Sampolassa. Kuntosalitoimintaa on kerran viikossa Viialassa. Vuoden ohjelmaan  kuuluu kesäpäivää, laivaristeilyä ja yhteistoimintaa muiden yhdistysten kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?