Hyvän olon päivä Arvo Ylpön koululla

Viime vuonna Hyvän olon päivän ohjelmaan kuului muotinäytös, kuten myös tänä vuonna.
Viime vuonna Hyvän olon päivän ohjelmaan kuului muotinäytös, kuten myös tänä vuonna.

Toijalassa Arvo Ylpön koululla järjestetään sunnuntaina 7.4. kello 11–16 jo kolmannen kerran lähinnä naisille suunnattu Hyvän olon päivä -tapahtuma. Päivän aikana on esittelyssä ja myytävänä muun muassa vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, kukkakoristeita, mausteita, laukkuja ja luontaistuotteita. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua Bemer-verisuoniterapiaan, mittauttaa kehonkoostumuksensa sekä kuulla ihonhoidosta ja meikkitrendeistä, kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä siitä, miten vaatetuksella voi muuttaa ulkonäköä.

Kevään pukeutumiseen saa vinkkejä muotinäytöksestä, jossa on esillä paikallisten liikkeiden vaatteita, laukkuja ja aurinkolaseja. Viihtymisen takaa myös hyvä musiikki, jota esittävät paikallinen kitaraduo Salo & Salminen sekä tähtiesiintyjä Jani Mäkelä, joka on voittanut muun muassa Tapsan tahtien laulukilpailun vuonna 2004.

Ohjelman lomassa voi poiketa myös Hyvän mielen kahvilaan, jossa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Lapset voi jättää hoitoon maksuttomaan lapsiparkkiin. Tapahtuman järjestää Lions Club Toijala/Arvo Ylppö ja sen tuotto käytetään paikallisten lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi.

Kommentointi on suljettu.