Mediakortit

Mediakorteista löydät Akaan Seudun eri markkinointivaihtoehdot hintoineen, ja mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot. Klikkaa kiinnostavaa mediakorttia, niin se avautuu PDF-tiedostona.

Akaan Seutu

Mainonta Akaan Seudun paperilehdessä

Akaan Seudun paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Akaan Seudun paperilehteä lukee yhteensä jopa 14 000 lukijaa (KMT 9/2021). Paperilehdessä julkaistaan moduulimainosten lisäksi palveluhakemistoa, joka on kooste paikallisten yritysten palveluista.

Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien Liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

 

 

Mainonta Akaan Seudun digikanavissa

Akaan Seudun digikanavissa vierailee viikoittain jopa 16 000 lukijaa (Google Analytics 9/2021). Digitaaliset mainokset näkyvät akaanseutu.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digitaaliset mainokset ovat esillä myös Akaan Seudun uutissovelluksessa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Bannerit toteutetaan Localstars-työkalulla mainostajan aineistoista. Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se kolmessa koossa. Kolmen koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

  • 960 x 250 px
  • 640 x 240 px
  • 300 x 250 px

 

 

Sisältömarkkinointi Akaan Seudussa

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan valintasi mukaan paperilehdessä, akaanseutu.fi:ssä ja lehden uutissovelluksessa. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä