Digiohjeet

Akaan Seutua voi lukea digitaalisesti lehden tilaajana sekä rajoitetusti myös ilmaiskäyttäjänä. Akaan Seutu on tilattava paikallislehti, ja siksi tarjoamme sisältöjä ensisijaisesti tilaajillemme – myös verkossa.

Miten luen lehteä diginä?

AKAANSEUTU.FI:N UUTISVIRTA
Kirjaudu digitunnuksellasi sisään akaanseutu.fi:n yläreunan painikkeesta ja selaa etusivun uutisvirran artikkeleita. Valikosta pääset selaamaan juttuja osastoittain ja hakutoiminnolla voit etsiä juttuja haluamillasi hakusanoilla.

NÄKÖISLEHTI JA ARKISTO AKAANSEUTU.FI:SSÄ
Löydät näköislehden ja arkiston osoitteesta akaanseutu.fi/nakoislehti. Liitelehtien näköisversiot löydät osoitteesta akaanseutu.fi/liitteet. Klikkaa haluamasi lehden kantta ja siirry lehdessä eteenpäin tai taaksepäin näköislehden reunoilla olevista nuolista. Zoomaa lähemmäs klikkaamalla lehden sivua.

AKAAN SEUDUN UUTISSOVELLUS
Lataa ilmainen sovellus mobiililaitteellesi tai tabletillesi osoitteessa akaanseutu.fi/sovellus. Kirjaudu digitunnuksellasi sisään tilaajajutun kautta tai valikosta löytyvistä asetuksista. Sovelluksen valikosta löydät etusivun uutisvirran, näköislehden, radiosoittimen. ”Lisää”-valikosta löydät enemmän sisältöjä.

Miten saan digitunnuksen?

JOS OLET JO TILAAJA
Tarvitset lukemiseen Pirmedia-tunnuksen, jolla pääset lukemaan myös muita pirkanmaalaisia paikallislehtiä.

 1. Tarvitset digitunnuksen aktivoimiseksi oman asiakasnumerosi, jonka näet edelliseltä tilauslaskultasi. Voit myös kysyä asiakasnumeroasi täällä.
 2. Mene osoitteeseen akaanseutu.fi/tunnukset.
 3. Täydennä lomakkeen tiedot ja lopuksi lähetä lomake.
 4. Saat sähköpostiisi viestin, jonka linkistä pääset tallentamaan salasanasi.
 5. Jatkossa kirjaudut kaikkiin Akaan Seudun ja Pirmedioiden muiden paikallislehtien digipalveluihin sähköpostiosoitteellasi ja juuri tallentamallasi salasanalla.

JOS ET OLE VIELÄ TILAAJA
Tilaa lehti osoitteessa akaanseutu.fi/tilaa. Saat heti tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja digitunnuksen aktivointiviestin.

Unohdin salasanani. Mitä teen?

 1. Mene osoitteeseen akaanseutu.fi/salasana.
 2. Kirjoita lomakkeelle sama sähköpostiosoite, jota olet aiemmin käyttänyt Pirmedia-tunnuksena. Lähetä lomake.
 3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka linkistä pääset tallentamaan itsellesi uuden salasanan.
 4. Jatkossa kirjaudut kaikkiin Akaan Seudun ja Pirmedioiden muiden paikallislehtien digipalveluihin sähköpostiosoitteellasi ja juuri tallentamallasi salasanalla.

Miten perheenjäsenet pääsevät lukemaan lehteä diginä?

Voit jakaa tilauksesi neljälle perheenjäsenellesi, ja silloin hekin pääsevät lukemaan kaikkia tilaamiasi Pirmedioiden lehtiä diginä omilla digitunnuksillaan.

 1. Siirry tilaajan OmaPalveluun ja kirjaudu sisään digitunnuksellasi.
 2. Siirry osioon Perhetunnukset.
 3. Kirjoita perheenjäsentesi sähköpostiosoitteet lomakkeelle ja tallenna.
 4. Perheenjäsenet saavat sähköpostiinsa kutsun, jonka linkistä he pääsevät tallentamaan omat salasanansa. Sen jälkeen he pääsevät lukemaan lehteä diginä.
 5. Jos tahdot peruuttaa perhejaon, poista OmaPalvelun Perhetunnukset-osiosta perheenjäsenen sähköpostiosoite ja tallenna kenttä tyhjänä.

En löydä digiongelmaani ratkaisua. Mitä teen?

Lähetä meille kuvaus ongelmatilanteesta oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä ongelman ratkaisemiseksi. Mitä tarkemmin kerrot tilanteestasi, sitä paremmin pääsemme ratkaisun jäljille.

Lähetä digipalaute