Majataloillassa ollaan helluntain tunnelmissa

Tuulevi Laakso ja Timo Orre laulavat Majataloillassa.

Kevään viimeistä Entisten nuorten Majataloiltaan vietetään Viialan kirkolla ensi sunnuntaina kello 17 teemalla Totuuden Henki. Helluntain Majataloilta muistuttaa helluntain tapahtumista. Samalla juhlitaan pitkän talven taittumista, mikä näkyy myös erityisissä tarjoiluissa.

Majatalon musiikkivieraaksi saapuu satakuntalainen Duo Tuulevi Laakso & Timo Orre. Heiltä kuullaan tuoreempia ja vanhempia duolle tärkeitä hengellisiä lauluja ylistysmusiikkia unohtamatta.  Opetuksen pitää yksi Majataloillan puuhamiehistä, Viialassa asuva Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistyksen SLEYn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen.

Entisten nuorten Majataloillassa on pyhäkoulu ja lastenhoito. Majatalossa yhteislauluja säestää tuttuun tapaan oma houseband. Tilaisuuteen on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen