Sommelo ja Ritvalan Kööri järjestävät yhteiskonsertin Pappilan koululla

Sommelo konsertoi yhdessä Ritvalan Köörin kanssa.

Pappilan koululla Toijalassa järjestetään lauantaina 4. toukokuuta kello 15 Sommelon ja Ritvalan Köörin yhteinen kevätkonsertti. Kuorot esittävät niin perinteisiä kuorokappaleita kuin uudempaakin rytmimusiikkia.

Ritvalan Köörin kansainvälinen ohjelmisto kuljettaa kuulijan australialaisen Vastatuulen ja amerikkalaisten kansanlaulujen kautta 1700-luvulta tuttujen ranskalaislähtöisten lastenlaulujen äärelle. Konsertissa kuullaan myös J. S. Bachin ja M. A. Charpentierin klassisia sävelmiä kuoroille sovitettuina.

Sommelo esittää uudempana materiaalina muun muassa ruotsalaisen a cappella -yhtyeen The Real Groupin kappaleet Words ja Chili Con Carne. Perinteistä kuoromusiikkia edustaa konsertin nimeäkin kantava Carl David af Wirsénin säveltämä ja Osmo Pekosen suomentama Vehreän verhon luonto saa.

Sommelo-kuoroa johtaa Marjukka Manner ja Ritvalan Köörin johtajana toimii Debra GomezTapio. Lippuja voi ostaa ovelta käteisellä tai kortilla. Väliajalla sommelolaiset pitävät kahviota.