Muusikko Onni Pyhälahti esiintyy Entisten nuorten Majataloillassa

Onni Pyhälahti saapuu musisoimaan Entisten nuorten Majataloiltaan Viialan kirkkoon.

Ensi sunnuntaina 21. huhtikuuta kello 17 vietetään Entisten nuorten Majataloiltaa teemalla Tie taivaaseen on auki. Illan musiikkivieraaksi saapuu Onni Pyhälahti.

Pyhälahti on alun perin tamperelainen muusikko ja lauluntekijä, jonka historiasta löytyy muun muassa musiikillinen yhteistyö Lasse Heikkilän ja Jippii-kuoron kanssa. Pyhälahden laulut kuvaavat pienen ihmisen elämää ja uskoa pohdinnoilla suuresta syntisyydestä ja vielä suuremmasta armosta. Hänen musiikissaan vaihtelevat rauhalliset tunnelmoivat ja taitavat kitarasoinnut. Pyhälahden musiikki sopii kaikenikäisille korville.

Puhujavieraaksi saapuu Säkylä-Köyliön seurakunnan nuorisotyönohjaaja Markus Saarenketo. Saarenketo kertoo siitä tiestä, joka vie taivaaseen saakka. Saarenketo on julkaissut äskettäin kirjan Elossa. Kirja kertoo Saarenkedon kokemuksista lähetyslapsena. Saarenketo vietti ison osan lapsuudestaan ja nuoruudestaan Keniassa, jossa hänen vanhempansa olivat lähetystyössä.

Yhteislauluja säestää Majatalon oma houseband. Lapsille on pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Entisten nuorten Majataloltaan on ilmainen pääsy.