Viiala laulaa -yhteislaulukonsertissa edistetään hyvinvointia musiikin voimalla

Viialan yhtenäiskoulu.

Viialan yhtenäiskoululla järjestetään keskiviikkona 20. maaliskuuta Viiala laulaa -yhteislaulukonsertti. Tapahtuma on osa laajempaa Minun ääneni -hanketta, joka on keskittynyt tuomaan musiikin iloa ja terapeuttisia vaikutuksia erityisesti muistisairaille ja heidän läheisilleen.

Haihunkoski-tilassa järjestettävään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset musiikin ystävät. Aluksi kello 17 alkaen pidetään avoin Mielimusiikki kuntouttaa -luento, jossa käsitellään musiikin terveysvaikutuksia erityisesti muistisairauksien ennaltaehkäisyn ja hoidon näkökulmasta.

Luentoa seuraa kahvitus kello 17.45, jonka jälkeen kello 18.15 käynnistyy itse konsertti. Tässä yhteislaulutilaisuudessa yleisö pääsee osallistumaan monin eri tavoin: laulamalla, soittamalla helppoja soittimia ja jopa liikkumalla musiikin tahtiin. Esiintymässä nähdään akaalaiset Ihanaiset-kuoro ja Hyvän Mielen Orkesteri.

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Minun ääneni -hanke ja Valkeakoski-opisto. Tilaisuus on maksuton.