Pääkirjastossa poikkeuksellista ohjelmaa – Tomi Kontion vierailu ja Sirkusrakkauspumpumin ”joulukortti”-työpaja värittävät koko perheen Kulttuurisunnuntaita

Tomi Kontio vierailee sunnuntaina Akaan pääkirjastossa. Kuva: Heli Sorjonen

Akaan pääkirjastossa Toijalassa vietetään koko perheen kulttuurisunnuntaita 3. joulukuuta kello 13–15. Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden yhteistuotannossa pääkirjasto aukaisee poikkeuksellisesti ovensa sunnuntaina ja toivottaa asukkaat tervetulleiksi nauttimaan runoudesta, valokuvista ja yhdessä tekemisestä.

Kulttuurisunnuntain kirjailijavieraana on yksi Suomen arvostetuimmista ja rakastetuimmista runoilijoista Tomi Kontio, joka kirjallisuuden lisäksi kertoo tarinoita luontoaiheisista valokuvistaan kello 13.45–14.30.

Arvostettu pirkanmaalainen lasten ja nuorten katutaideyhdistys SRPP (Sirkusrakkauspumpum) puolestaan ohjaa ja opastaa kaikenikäisille avoimessa ”joulukortti”-työpajassa, jossa maalataan iso ja yhteinen joulukortti kirjastovieraiden loppuvuoden iloksi. Työpaja alkaa kello 13 ja kestää koko tapahtuman ajan eli kello 15:een asti. Mukaan saa liittyä koko tapahtuman keston ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?