Työperäinen maahanmuutto on työperäistä väestönvaihtoa

Valitettavan usein kuulee ihmisten väittävän väestönvaihtoa salaliittoteoriaksi. Kyseessähän on vain poliittisten päätösten seuraus.

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos kirjoittaa helmikuisessa raportissaan, että ”Laskelmiemme mukaan tarvitaan 44 000 hengen nettomaahanmuutto nykyisellä muuton ikä- ja sukupuolirakenteella, jotta syntyvien ja työikäisten ikäluokkien koko saadaan vakaantumaan pysyvästi. Syy näin korkeaan määrään on ennustettu alhainen kokonaishedelmällisyysluku.”

Peter Vesterbackan mielestä ”Suomi tarvitsee pyöriäkseen vuosittain 60 000 opiskelu- ja työperäistä maahanmuuttajaa.”

Kokoomus, SDP, keskusta, vihreät ja Vasemmistoliitto tekevät avoimesti politiikkaa, jonka tarkoituksena on saada Suomeen enemmän, ei vähemmän maahanmuuttajia. Ei tähän mitään salaliittoa tarvita.

Jotkut kehtaavat jopa väittää maahanmuuton olevan kansamme pelastus. Kieli on sopimus, ja kaikki määritelmät ovat subjektiivisia, mutta itse en kykenisi määrittelemään sadan vuoden päästä täällä asuvaa kansaa suomalaiseksi, jos se ei enää näytä samalta.

Todellisuudessa matalan hedelmällisyysluvun omaavan kantaväestön korvaaminen nuorilla ulkomaalaisilla on juurikin kansan kuolinisku. Se viimeinen sinetti. Jos saamme kansamme pidettyä suomalaisena, voimme selviytyä sellaisestakin tilanteesta, jossa väkilukumme käväisee neljän miljoonan alapuolella ennen kuin nousee taas ylös, mutta jos korvaamme nuoremmat ikäpolvemme vieraiden kansojen jälkeläisillä, peli on kerrasta poikki.

Sinimusta Liike katselee maahanmuuttoa nimenomaan väestöpoliittisesta näkökulmasta. Väestömme tulee pysyä kielellisesti, kulttuurillisesti ja geneettisesti suomalaisena. Jos rakennustyömiehet loppuvat kesken, sitten loppuvat. Jos marjat jää poimimatta, jääköön. Jos Wolt tai Foodora ei enää löydä lähettejä samalla palkkatasolla, lopettakoot toimintansa. Nämä kaikki ovat täysin hyväksyttävissä olevia vaihtoehtoja. Väestömme korvautuminen muilla väestöillä ei ole vaihtoehto.

Meille talouskasvu ei ole pyhä itseisarvo. Suomalaisuus on meille pyhää.

 

Lauri Hokkanen

eduskuntavaaliehdokas

Sinimusta Liike