Vuoden 2000 tangoprinsessa esiintyy Viialan kirkossa sunnuntaina

Jaana Pöllänen laulaa Viialan kirkossa Entisten nuorten Majataloillassa. Kuva: Ville Uusitalo

Sunnuntaina 19.2. kello 17 vietetään Viialan kirkolla Entisten nuorten Majataloiltaa teemalla Mitä tarjoaa täydellinen rakkaus. Teema liittyy laskiaissunnuntaihin.

Majatalon musiikkivieraaksi saapuu tangoprinsessa Jaana Pöllänen. Savon sydämessä Maaningalla kasvanut, tangoa ja myös klassista musiikkia laulava mezzosopraano tuli toiseksi tangokarnevaaleissa vuonna 2000.

Tänään Jaana Pölläsen laulun aiheet ovat vaihtuneet. Hän on kiertänyt jo vuosia evankelistana Suomen seurakuntia muusikkomiehensä kanssa. Jaana Pöllänen tunnetaan vahvaäänisenä ja monipuolisena laulajana. Hänen voimakas läsnäolonsa ja laulujen välillä kuuluvat elämänmakuiset tarinat vievät mennessään. Viialan Majataloiltaan hän saapuu muusikkomiehensä Ville Uusitalon kanssa.

Puhujavieras pastori Jouni Heiskanen tulee Tampereelta. Majataloillat ovat hänelle tuttuja myös oman siviilityön kautta. Hän on ollut lähetystyössä Taiwanissa 15 vuoden ajan.

Viialassa Heiskanen vie meidät laskiaissunnuntain teemaan, jossa Jeesus aloittaa matkansa kohti Jerusalemia. Siellä täydellinen rakkaus saa täyttymyksensä. Heiskanen vastaa kysymykseen, mitä täydellinen rakkaus meille tarjoaa.

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu edelleen kaikenikäisiä ihmisiä, yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on pyhäkoulu. Tarjolla on kahvi ja suolapalaa. Majataloon on ilmainen pääsy.

 

Juha Heinonen