Toijalan Pallo on mukana järjestämässä tyttöjalkapalloilupäivää

Sääksjärven Loiske, Urjalan Palloseura ja Toijalan Pallo -49 sekä Musiikkiteatteriduo Mimi ja Kuku kutsuvat kaikenikäiset tytöt jalkapalloilun kehittämishankkeen avajaispäivään Valkeakosken palloiluhalliin lauantaina 21.1. kello 18–20. Tapahtumaan on kaikille tytöille vapaa pääsy.

Kaikkein pienimmille (3–6-vuotiaille) on luvassa Mimin ja Kukun liikuntahetki, jossa harjoitellaan muun muassa supersankarijoogaa, palloleikkejä ja temppuilua.

Hieman isommille tytöille (7–14-vuotiaille) Ilveksen naisjoukkueen tytöt opastavat jalkapalloilun hienouksiin ja vetävät harjoituksia sekä ohjelmassa on hauskoja kilpailuja. Jos innostuneita tyttöjä löytyy riittävästi, sovitaan yhteisistä harjoituksista ja talvi- ja kesäkaudeksi. Mukana on seurojen edustajia kertomassa paikallisista harjoitusmahdollisuuksista.

Lasten vanhemmilla on mahdollisuus kokeilla kävelyfutista. Kävelyfutis on liikuntalaji, jossa pelaaminen on sallittu vain kävellen. Laji sopii sovellettujen sääntöjen vuoksi monelle ikään ja kuntoon katsomatta. Kävelyfutis käynnistyy keväällä Lempäälässä, Akaassa ja Urjalassa.