EU-aiheinen keskustelutilaisuus Akaan pääkirjastossa – Akaalaiset Jari Aro ja Olli Herranen tutkivat, millaiseksi Suomen hallitsemistapa muuttui vuonna 1995

Risto Heiskala, Jari Aro, Olli Herranen ja Riku Viitamäki kertovat kirjassaan, ketkä Suomen asioita EU:ssa ajavat ja millä tavoin.

Akaan pääkirjastossa Toijalassa järjestetään EU-keskustelutilaisuus Suomen kolmas tasavalta -kirjan teemoista torstaina 8. joulukuuta kello 19. Tuore kirja kertoo, millaiseksi Suomen hallitsemistapa muuttui maan liittyessä vuonna 1995 EU:hun.

Paikalla keskustelemassa ovat kirjan tekijöistä akaalaiset tutkijat Jari Aro ja Olli Herranen sekä kommentoimassa tutkijat Hanna Kuusela ja Johannes Lehtinen.

Jari Aro on Euroopan unionin tutkimukseen erikoistunut sosiologi ja Olli Herranen tutkija Helsingin yliopistossa. Muut Suomen kolmas tasavalta. Hallitsemistapa EU-aikakaudella -kirjan kirjoittajat ovat Tampereen yliopiston sosiologian professori Risto Heiskala ja kansainvälisen politiikan tohtoriopiskelija Riku Viitamäki Tampereen yliopistosta. 

Luentotilaisuuden pääkirjastossa järjestää Puistofilosofia, ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Olli Herranen on yksi Suomen kolmas tasavalta -kirjan kirjoittajista.