Galleriakirkossa Sotkialla vietetään kuolleiden lasten muistopäivää

Galleriakirkossa Sotkialla vietetään Valtakunnallista surun siivet – kuolleiden lasten muistopäivää perjantaina 23.9. kello 18.

Muistopäivää alettiin viettää vuonna 2010 lapsensa menettäneiden vanhempien aloitteesta. Päivä on tarkoitettu lapsensa menettäneille vanhemmille mutta myös veljille ja siskoille, jotka surevat sisarustaan.

Päivä on myös isovanhemmille, kummilapsen menettäneille, tarha- tai koulukaveria ikävöimään jääneille ja muille tuttaville. Päivä on myös heille, jotka tuntevat surua tragedioiden uhreista Suomessa ja maailmalla.

Galleriakirkon tilaisuudessa hiljennytään muistojen äärelle sanojen ja sävelten myötä. Puhujina ovat Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä, musiikissa Juha Salmesvuori ja Hanna-Mari Leväaho sekä runojen lausujana Outi Laine.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?