Laulaja Henna Nieminen ja nuorisopastori Matti Hernesaho esiintyvät Majataloillassa

Henna Nieminen esittää omia laulujaan Majataloillassa. Kuva: Outi Marjaana Mähönen

Ensi sunnuntaina 18.9. kello 17 vietetään Viialan kirkolla syksyn ensimmäistä entisten nuorten Majataloiltaa teemalla ”Tästä päivästä kiitos”. Majatalon musiikkivieras saapuu Lapinjärveltä. Hän on laulaja-lauluntekijä, muusikko ja evankelista Henna Nieminen. Nieminen on ensimmäiseltä ammatiltaan kuoronjohtoon erikoistunut kirkkomuusikko. Opiskelut musiikin parissa ovat jatkuneet, ja Nieminen on myös valmistunut Perheniemen evankelisella opistolla evankelistaksi. Hän on julkaissut kolme levyä. Majataloillassa Nieminen esittää omia laulujaan pianon säestyksellä.

Puhujavieraaksi saapuu aktiivinen kirkollinen keskustelija, turkulainen nuorisopastori Matti Hernesaho. Turun Mikaelin seurakunnan Hernesaho tunnetaan innostavana ja rohkaisevana sananjulistajana, jolla on taipumus tuoda asiat esiin tuoreessa valossa. Majatalossa Hernesaho pureutuu pohtimaan kiitollisuutta.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on lastenhoitoa ja pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen

Matti Hernesaho on Majataloillan puhujavieras. Kuva: Pasi Leino