Toijalan Pallon kasvatti Juho Pirttijoki siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja maajoukkueessakin esiintynyt Juho Pirttijoki ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy myös optio seuraavasta vuodesta, kertoo FC Lahti verkkosivuillaan.

Toijalalaissyntyinen Pirttijoki, 25, siirtyy Lahteen Kuopion Palloseurasta. 195-senttinen Pirttijoki on toppari.

Toijalan Pallon kasvatti on pelannut urallaan Ykköstä valkeakoskelaisessa FC Hakassa sekä liigaa Kuopion Palloseuran lisäksi Helsingin IFK:ssa. Kokemusta on myös Ruotsin pääsarjasta GIF Sundsvallin riveissä.

– Yli 60 liigaottelua pelannut Pirttijoki on tottunut menestymään. Neljän viime kauden aikana hän on voittanut sekä liigamestaruuden että Suomen Cupin, FC Lahti kertoo verkkosivuillaan.

Pirttijoki sanoo tuovansa voittamisen kulttuuria Lahteen ja nimeää vahvuudekseen puolustuspelaamisen ilmassa ja maassa.

– Tykkään puhua kentällä ja organisoida puolustusta. Pitkät avaukset luonnistuvat myös. Olen myös vahva erikoistilanteissa puolustus- ja hyökkäyspäässä. Parhaimmillaan olen tehnyt kaudella viisi maalia, joten niitä voi tulla, kun saa vain ketsuppipullon auki, Pirttijoki kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahden pelaajauutisen voit lukea täältä. 

Lue myös:

Maajoukkuevalinnat opettivat Juho Pirttijoelle kärsivällisyyttä – Tuore jalkapallon Suomen mestari juhlisti Toijalan Pallon tilaisuutta

Topan kasvatti Juho Pirttijoki teki kaksivuotisen sopimuksen Kuopion Palloseuraan

Juho Pirttijoki (kesk.) siirtyy Kuopion Palloseurasta FC Lahteen. Kuva on elokuussa 2020 pelatusta Veikkausliigan ottelusta FC Haka–KuPs. Kuva: Mikko Peltoniemi