SPR:n Akaan osaston kuppilassa ollaan joulutunnelmissa

SPR Akaan osaston Kerran kuussa kuppila avautuu tämä vuonna viimeisen kerran keskiviikkona 18.12. kello 14, jolloin ollaan jouluisissa tunnelmissa. Kuppilassa lauletaan yhdessä joululauluja, kuunnellaan jouluisia kertomuksia ja saattaa olla joitain kysymyksiäkin jouluun liittyen. Tarjolla on myös kahvia ja kastettavaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Kerran kuussa kuppila kokoontuu osaston toimitilalla Sykkeellä Toijalassa, osoitteessa Valtatie 9.

Punaisen Ristin Akaan osasto osallistui myös Hyvä Joulumieli -keräykseen ja lahjoitti 20 lahjakorttia, joilla saaja voi ostaa ruokatarvikkeita omaan joulupöytäänsä. Lahjakortit jaetaan seurakunnan diakoniatyön kautta apua tarvitseville.

Lokakuun kuppilassa pelattiin bingoa. Siihen osallistuivat myös Jaakko Lehtonen (vas.), Sirpa Lehtonen, Rea Lehtinen ja Eeva Rantala. Seuraavassa kuppilassa ollaan joulutunnelmissa. Kuva Tarja Antola