Tiistaiseurassa palataan 1960-luvulle

Tiistaiseurassa keskustellaan 16. lokakuuta 1960-luvusta. Eri vuosikymmenille on muodostunut oma mielikuviin perustuva ajatusmaailmansa. Kun käytetään sanontaa 60-lukulaisuus, ajatukset johtuvat helposti yhdenlaisiin poliittisluonteisiin katsomuksiin ja niiden vaikutuksiin yhteisessä elämänmenossa. Itse asiassa tämän kaltainen 60-lukulaisuus taisi koskettaa varsin harvoja, vaikka media antoikin näkyvyyttä.

Meillä itse kullakin, jotka silloin elimme omaa ikävaihettamme, 60-luvulla oli omia leimojaan. Oli opiskelua, oli työtä, oli perhe-elämää, oli onnen hetkiä ja kriisejäkin. Olimme oman elämämme keskellä, mutta katselimme myös ympärillemme ja kuuntelimme maailman ääniä. Millaiset muistot, millaiset mielikuvat, millaiset näkemykset jäivät omassa elämässämme vaikuttamaan?

Seniorituvalla käydään Tiistaiseuran kokoontumisessa kello 15 alkaen läpi viidenkymmenen vuoden takaisia tuntoja. Senioritupa sijaitsee Toijalassa osoitteessa Kirkkotori 6.

Sauli Turja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?