Jippu Viialan Entisten nuorten Majataloillassa

Jippu esiintyy Majataloillassa 20.5. Viialan kirkolla.

Viialan Entisten nuorten Majataloillassa Viialan kirkolla esiintyy sunnuntaina 20.5. laulaja ja lauluntekijä Jippu. Jipun musiikissa välittyy vahva tulkinta ja läsnäolo. Reilu kymmenen vuotta sitten omalla musiikillaan pop-taivaalle komeetan lailla ponnahtanut laulaja riisui kuulijan aseista rohkeilla teksteillään ja avoimella tulkinnallaan. Konsertit, musiikkivideot sekä menestyneet levyt seurasivat toisiaan. Jipun elämän nopeista käänteistä kirjoitettiin monta otsikkoa, kunnes reilun vuoden hiljaisuuden rikkoi syksyllä 2016 ilmestynyt erilainen, Made in Heaven -levy.

Jippu vihittiin lokakuussa 2015 Turun Mikaelin seurakunnan musiikkievankelistaksi. Lisäksi Jippu juontaa Radio Dein Ihmisen ääni -keskusteluohjelmaa. Majataloillassa kuullaan Jipun tulkitsemana hänen omaa musiikkiaan sekä tuttuja hengellisiä klassikkolauluja.

Majatalon puhuja on Ikaalisissa asuva Kari Salo. Salo on tullut tunnetuksi usko- ja urheilutapahtumien puuhamiehenä. Suomen Raamattuopiston entinen evankelista pohdiskelee puheessa helluntain syvintä olemusta kysyen millaisen lahjan tämä meille antaakaan.

Illan teema on Syvän tuulen kosketus. Tapahtuma alkaa kello 17.