Akustiset-orkesterin konsertti käynnistää Sydänviikon Akaassa

Akustiset-orkesterin muodostavat Teija Vierikko (vas., laulu), Tuula Rannanjärvi-Laukkanen (huilu, saksofoni), Mikko Mikkola (trumpetti), Valtteri Pärssinen (vieraileva fonisti), Jari Laurila (kitara), Tapani Uotila (basso), Joni Toivonen (haitari) ja Kari Linna (rummut). Kuva: Jyrki Laukkanen.

Akustiset-orkesteri konsertoi tulevana sunnuntaina 15.4. kello 14 Toijalan yhteiskoululla. Viisivuotisjuhlavuottaan viettävä Akustiset esittää konsertissa sekä vanhaa että uutta ohjelmistoaan ja iskelmäklassikoita.

Akustiset-orkesteriin kuuluvat solistina Teija Vierikko sekä soittajina Tuula RannanjärviLaukkanen (huilu ja saksofoni), Mikko Mikkola (trumpetti), Jari Laurila (kitara), Tapani Uotila (basso), Kari Linna (rummut), Joni Toivonen (haitari) ja vierailevana fonistina Valtteri Pärssinen.

Akustiset järjestää konsertin yhteistyössä Toijalan Seudun Sydänyhdistyksen kanssa. Konsertti toteutetaan Toijalan yhteiskoululla, jotta kaikki halukkaat varmasti mahtuvat mukaan. Järjestäjät toivottavat tervetulleiksi ovat myös viihdemusiikista kiinnostuneet lapset vanhempiensa mukana.

Konsertti polkaisee samalla paikallisesti käyntiin myös vuotuisen Sydänviikon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?