Liisi Jokiranta naistenpäivän vieraana Toijalassa

Liisi Jokiranta puhuu naistenpäivässä.

Naistenpäivää vietetään Akaan seurakuntatalon yläsalissa 11. maaliskuuta kello 13.30 alkaen. Puhujavieraana on teologian maisteri Liisi Jokiranta, joka kokee kutsumukseen opettaa Raamattua eli antaa omalta osaltaan kaikille kiinnostuneille avaimia Raamattuun. Päivien aihe on Kristittynä naisena nykyajassa.

Ohjelmassa on musiikkia Trio Jubiladosilta, keskustelua ja väliajalla kahvitarjoilu. Tilaisuus on yhteiskristillinen.

Liisi Jokiranta on eläkkeellä. Viimeisen vuosikymmenen työelämässä hän toimi Kansanlähetyksen raamatunopettajana ja vastuunkantajien kouluttajana. Sitä ennen hän oli 16 vuotta opettajana Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa, niistä viisi vuotta Raamattuopiston rehtorina.

Jokiranta on kirjoittanut myös useita kirjoja. Hänelle ykkösasia on aina ihmisen pelastuminen. Sitä hän haluaa pitää esillä, vaikka kokeekin oman tehtävänsä olleen ensisijaisesti uskovan kansan vahvistaminen Raamatun sanalla ja rohkaiseminen toimimaan evankeliumin eteenpäin viemiseksi.

Jaana Viitakangas-Klemola

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?