Musiikkia, videoita ja sanaa Galleriakirkossa Sotkialla

Galleriakirkko Sotkialla Mia Joki

Mia Joki hankki itselleen moottoripyörän viime syksynä.

Laulaja Mia Joki on julkaissut kuusi CD:tä, joista viimeisin on Aamuruskon maa. Mian esiintymiset ovat samalla multimediatapahtumia. Musiikin lisäksi ne käsittävät myös videoita, kuvia ja sanaa. Lähes jokaisesta kappaleesta on tehty taustavideo.

Noin viidentoista vuoden tauon jälkeen Mia hankki itselleen moottoripyörän viime syksynä. Moottoripyöräharrastuksen innoittamana Mia on luvannut laulaa joitakin kappaleita Galleriakirkossa ensi kesänä heinäkuun 16. päivä ilmestyvältä Gospel Riders -levyltä. Levy on Viikon levy julkaisuviikolla Radio Deissä.

Mia Joki laulaa Sanan- ja laulunillassa keskiviikkona 1.6 klo 18 Galleriakirkossa Sotkialla osoitteessa Kinnarintie 13C. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?