Naistenpäivää vietetään Akaan seurakuntasalissa

Hanna-työn koordinaattori Anne Isokuortti kertoo naistenpäivässä Hanna-työstä Suomessa ja maailmalla. Kuva: Medialähetys Sanansaattajat

Hanna-työn koordinaattori Anne Isokuortti kertoo naistenpäivässä Hanna-työstä Suomessa ja maailmalla. Kuva: Medialähetys Sanansaattajat

Uskomaton nainen -naistenpäivää vietetään lauantaina 16. huhtikuuta Akaan seurakuntasalissa (Sontulantie 1) kello 10–14. Päivän aikana tutustutaan naisten väliseen yhteyteen yli seurakunta- ja maarajojen.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kautta tehtävästä maailmanlaajuisesta Hanna-työstä kertovat Hanna-työn koordinaattori Anne Isokuortti ja Hanna-lähettiläs Kaija Luoma. Akaan seurakunnasta mukana on kanttori Riitta Poikselkä, seurakuntapastori Mari Pakkanen, lähetys- ja tiedotussihteeri Jaana ViitakangasKlemola sekä tenorisaksofonin soittaja Mari Rupponen.

Anne Isokuortti kertoo Hanna-työstä Suomessa ja maailmalla sekä Kaija Luoma paikallisesta Hanna-työstä. Osanottajat näkevät myös Hanna-työn perustajan Marli Spiekerin raamattutunnin videolta sekä videon Hanna-työn maailmanlaajuisesta työstä.

Hanna-työ pitää sisällään naisten keskinäistä rukousta, jakamista ja kantamista sekä radiotyön kustantamista. Suomessa vietettiin viime vuonna Hanna-työn 15-vuotisjuhlia. Suomessa toimii yli 80 Hanna-rukouspiiriä. Akaan seurakunnan lähetystyön nimikkotyökohteena on Sansan Naiset toivon lähteellä -radio-ohjelmat.

Uskomaton nainen -naistenpäivässä on mahdollisuus keittoruokaan vapaaehtoisella maksulla. Ruokailua varten toivotaan ilmoittautumista sähköpostilla jaana.viitakangas-klemola@evl.fi tai puhelimitse 040 3583339.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?