Viialan Majataloillassa lauletaan yhdessä palmusunnuntaina

Kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi on Majataloillan puhujavieras.

Kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi on Majataloillan puhujavieras. Kuva: Jani Laukkanen

Kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi on Majataloillan puhujavieras. Kuva: Jani Laukkanen.

Kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi on Majataloillan puhujavieras. Kuva: Jani Laukkanen.

Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään taas ensi sunnuntaina 20.3. Viialan kirkolla  kello 17 teemalla Palmunoksia ja vehnänjyviä.

Houseband vastaa tällä kertaa musiikista kokonaan. Yhtye on valmistellut Markus  Mantereen ja Joni Hietalan johdolla omia sovituksia useasta tutusta sekä muutamasta uudemmasta hengellisestä laulusta. Houseband kutsuu tuttuun tapaan yleisöä myös  laulamaan yhdessä musiikin mukana. Ryhmään kuuluvat Leena Mantere klarinetti, Markus Mantere koskettimet ja laulu, Jenni  Leppänen laulu, Joni Hietala laulu, Matti Koponen kitara, Pekka Manninen piano, Tuomas MäkiKerttula basso, Juha Heinonen ja Lassi Seppälä lyömäsoittimet sekä kirkkoherra Ali Kulhia sähkökitara.

Puhujavieraaksi saapuu Naantalissa asuva kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi. Nurmen työkenttänä ovat Turun arkkihiippakunnassa kansainvälisyys ja lähetys kasvatuksessa. Nurmi on toiminut aiemmin muun muassa lähetystyössä Venezuelassa. Nurmi lähestyy palmusunnuntain teemaa rukouksen ja pienen ihmisen uskon löytöjen näkökulmasta. Nurmi kysyy, mitä Jeesus mahtoi tarkoittaa sanoessaan ”ellei nisunjyvä kuole, niin se ei synnyttä uutta ja ihmeellistä kasvua”.  Majataloillassa kuullaan myös seurakuntalaisen puheenvuoro.

Majataloillassa on lapsille pyhäkoulu, lastenhoito ja varhaisnuorille oma Backstage-clubi. Entisten nuorten Majataloilta on tarkoitettu kaikenikäisille ja sinne on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?