Jouluaamuna kuoroon

Jouluaamun jumalanpalvelus alkaa Viialan kirkossa kello 7.

Jouluaamun jumalanpalvelus alkaa Viialan kirkossa kello 7.

Viialan kirkon jouluaamun jumalanpalveluksessa on jo useita vuosia ollut laulamassa kuoro, johon ovat voineet tulla kaikki Viialassa joulua viettävät kuorolaiset. Tämän jouluaamun kuoron harjoitukset ovat jouluaamuna 25.12. kello 6 Viialan kirkossa.

Kello 7 alkavassa jumalanpalveluksessa lauletaan A. Maasalon Joulun kellot, H. Ali-Löytyn yksinkertainen Jouluaamun psalmi ja hallelujasäe, F. Gruberin Jouluyö, juhlayö sekä G.F. Händelin Riemuita saa. Hannu Kahilakoski on kanttorina. Jumalanpalveluksen jälkeen on kirkkokahvit  seurakuntasalissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?