Leipää ja helmiä tarjolla Majataloillassa

Ensi sunnuntaina vietetään taas Entisten nuorten Majataloiltaa Viialan kirkolla kello 17. Illan aihe on leipää ja helmiä. Jeesus kertoo Johanneksen evankeliumissa olevansa elämän leipä. Elämän leivästä alustaa lohjalainen ammattikorkeakoulu Diakin lehtori, psykoterapeutti, TM Hanna Niemi.

Illan musiikkivieraaksi saapuu Helsingistä opettajaksi opiskeleva Juhani Tikkanen. Hänen musiikissaan yhdistyy indie-henki ja folk. Nuoren miehen ensimmäisestä singlestä Helmiä on julkaistu pari viikkoa sitten myös musiikkivideo.

Juhan Tikkanen välittää herkkiä tunteita ja tunnelmia. Tikkaselle tärkeintä musiikissa on sen sanoma ja tärkeintä elämässä usko Jeesukseen. Laulajan mukaan siitä nousee toivo, joka kantaa elämässä joka päivä. Tikkanen saapuu Majataloiltaan yhdessä pianisti Riina Halmeen kanssa.

Entisten nuorten Majataloilta on avoin kaikenikäisille ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville. Lapsille on luvassa pyhäkoulu ja yli 10-vuotiaille oma Backstage-klubi. Tilaisuus on ilmainen.

 

Juha Heinonen

Hanna Niemi. Kuva: Philippe Gueissaz
Hanna Niemi. Kuva: Philippe Gueissaz
Juhani Tikkanen: Kuva: Lauri Halme.
Juhani Tikkanen: Kuva: Lauri Halme.