Entisten nuorten Majataloillat alkavat Viialan kirkolla

Ossi Mäki-Reini ja Eveliina Kivimäki eli Eve&Ossi esiintyvät sunnuntaina Viialan kirkolla. Kuva: Samuli Kiviranta.

Ossi Mäki-Reini ja Eveliina Kivimäki eli Eve&Ossi esiintyvät sunnuntaina Viialan kirkolla. Kuva: Samuli Kiviranta.

Syksyn ensimmäistä Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään Viialan kirkolla ensi sunnuntaina 21.9. kello 17.

Illan aiheena on kiitollisuus. Kiittämisen vaikeudesta arjen haasteissa alustaa Suomen teologisen instituutin pääsihteeri, teologian tohtori Ville Auvinen. Hän on turkulainen pastori sekä kirjailija. Hän vaikuttaa myös Turun kaupunginhallituksessa. Tämä innokas maratoonari soittelee mielellään pianoa ja saksofonia. Suomen teologinen instituutti on opetus- ja tutkimustyötä harjoittava teologian laitos. Se on ennen kaikkea teologian opiskelijoille suunnattu foorumi tukemaan heidän opiskeluaan ja hengellistä elämää.

Illan musiikkivieraaksi saapuu Eve&Ossi. Vahvaääninen tulkitsija Ossi Mäki-Reini on vieraillut aiemminkin Viialan Majataloillassa. Peräseinäjoelta lähtöisin oleva Mäki-Reini on laulaja-lauluntekijä, muusikko ja musiikkipedagogiikan opiskelija. Even & Ossin yhteispeli toimii loistavasti, sillä he ovat kihloissakin keskenään. Eve on Soinista kotoisin oleva kaunisääninen nuori nainen, Eveliina Kivimäki.

Majataloilta on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville ihmiselle. Paikalle kannattaa suunnata myös koko perheen voimin, sillä yli 2-vuotiaille lapsille on luvassa pyhäkoulu ja yli 10 -vuotiaille oma Backstage-klubi. Majataloiltaan on maksuton sisäänpääsy.

Juha Heinonen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?