Kaupungin jumpparyhmissä on tilaa

Akaan liikuntatoimen ohjatuissa liikuntaryhmissä on vielä tilaa uusille jumppaajille. Tiistaisin kello 15.15–15.45 kokoontuu Arvo Ylpön -koululla tuolivoimisteluryhmä, joka on tarkoitettu hyvin kevyttä liikuntaa kaipaaville ja liikkumisen rajoitteista kärsiville henkilöille. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki tuolivoimistelusta kiinnostuneet henkilöt ikään katsomatta.

Torstaisin kello 11.45–12.30 kokoontuu Monitoimihallilla työikäisille suunnattu maksuton liikuntaryhmä. Jumppa sisältää kevyttä ja helppoa liikuntaa ja se soveltuu myös liikuntaa aloitteleville henkilöille. Jumppaan ovat tervetulleita kaikki perusliikuntaa kaipaavat naiset ja miehet.

Koko liikuntatoimen jumppatarjonta on nähtävissä kaupungin www-sivuilta, sekä Akaan Seudun liikuntatarjottimelta. Lisätietoja ryhmistä saat erityisliikunnanohjaaja Riitta Lehtoselta, 040 335 3566 tai sähköpostilla riitta.lehtonen@akaa.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?