ToVoLin kausi käynnistyi

Toijalan Voimistelu ja Liikunta ToVoLi ry:n kevätkausi käynnistyi loppiaisena vietetyn Kinkunsulatus-tapahtuman merkeissä. Tuttuun tapaan seura halusi tarjota uusille ja vanhoille kävijöilleen mahdollisuuden tutustua tarjontaan ja lunastaa uudenvuodenlupaukset terveellisemmästä elämästä. Samalla käynnistyi seuran 90-vuotisjuhlavuosi, joka tuo mukanaan lisää tapahtumia ja tempauksia liikunnan parissa. ToVoLi on iäkäs seura, joka pyrkii pysymään mukana viimeisimmissä liikuntatrendeissä.

Seuralla ovat uudet aikataulut astuneet jo voimaan. Mukana on aivan uusia tunteja sekä nuoremmille että vanhemmille jäsenille, mutta myös paljon vanhoja tuttuja ja hyväksi havaittuja liikuntamuotoja.

Lapsille ja nuorille on luvassa erilaisia tanssillisia vaihtoehtoja, ja aikuiset pääsevät treenaamaan lihaskuntoaan uutuuksien TehoTreenin ja Cross Trainingin parissa. Paljon kyselty ja toivottu vauvajumppa palaa myös viikkoaikatauluihin.

Seijasali käyttöön

Lisäksi ToVoLi ottaa käyttöönsä uuden salin Venneriltä, jossa seura on toiminut jo kaksi vuotta. Uusi sali on nimetty Seijasaliksi syksyllä poismenneen suuren seuraihmisen Seija Nyströmin mukaan. Hänet valittiin myös Vuoden voimistelijaksi 2013 ja hänen nimissään tehdään lahjoitus Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan. ToVoLin tilat sijaitsevat Kurkelantie 9:ssä.

Tarkempaa tietoa seurasta ja sen toiminnasta löytyy netistä http://tovoli.sporttisaitti.com/ ja Facebookista www.facebook.com/ToVoLi.ry.