Kansainvälisyys ja kulttuurit esillä Valkeakosken kampuksella

International Business –opiskelijoita.

International Business –opiskelijoita.

Hämeen ammattikorkeakoulun Valkeakosken kampuksella osoitteessa Tietotie 1 järjestetään keskiviikkona 18.12. monikulttuurinen tapahtuma International Day. Tapahtumassa yleisö voi tutustua kansainväliseen ympäristöön ja eri kulttuureihin.

Teemana on kansainväliset juhlapäivät, ja ohjelmassa on hauskanpitoa, mielenkiintoisia esityksiä eri maiden juhlista, musiikkia, arvonta ja pientä purtavaa. Avoinna on myös kahvio, josta voi ostaa virvokkeita. Samalla voi tutustua Hamkin opetustiloihin ja opiskelijoihin.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat International Business -koulutusohjelman ensimmäisen vuoden opiskelijat, joihin kuuluu kymmeniä nuoria ympäri maailmaa.

 

 

 

International Business –opiskelijoita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?