Joulutulet-tapahtuma vanhalla hautausmaalla Toijalassa

Tunnelmia viime vuoden joulutulilta. Kuva: Jari Hänninen.
Tunnelmia viime vuoden joulutulilta. Kuva: Jari Hänninen.

Toijalan Seudun Reserviläiset järjestää Reserviläisliiton perinteisen hengellisen Jouluntulet-tapahtuman torstai-iltana 12. joulukuuta kello 19 Toijalan keskustassa vanhalla hautausmaalla.  Hengellisessä tapahtumassa hiljennytään tulevaan joulun aikaan. Kirkkoherra Ensio Partanen Akaan seurakunnasta pitää jouluhartauden. Hartaushetken jälkeen tarjolla on lämmintä jouluglögiä SPR Toijalan osaston tiloissa Sykkeellä, aivan hautausmaan läheisyydessä, osoitteessa Valtatie 9.

– Aikaisempina vuosina olemme järjestäneet Jouluntulet-tapahtuman Nahkialanjärven rannalla, nyt päätimme tuoda tilaisuuden aivan keskustaan, kertoo Toijalan Seudun reserviläisten puheenjohtaja Jarmo Ahonen.

Kaikille avoin joulun alun hiljentymistilaisuus kestää noin puoli tuntia.

 

Jari Hänninen

 

 

 

Viime vuoden tunnelmia joulutulilta. Kuva Jari Hänninen.