Verenluovutustilaisuus Viialassa

Viialassa järjestetään verenluovutustilaisuus torstaina 21.11. kello 15–18. Paikkana on Viialan seurakuntasali.

Syyskampanjassaan Veripalvelu haastaa kaikki auttamishaluiset perustamaan oman VeriRyhmän vielä tämän vuoden aikana. VeriRyhmä on verenluovutusryhmä, jonka voi perustaa kuka tahansa auttamishaluinen. Kampanja-aikana 1.10.–31.12.2013 kätensä ojentaneiden ryhmien kesken arvotaan Helsinki–Tallinna-risteilyjä ja auttamishenkisiä tuotepalkintoja. Syyskampanjan aikana mukaan on innostunut jo yli 150 uutta porukkaa.

Luovuttajaporukan rekisteröinti käy helposti osoitteessa www.veripalvelu.fi/ryhmat. Ryhmän jäsenet voivat käydä luovuttamassa verta missä tahansa verenluovutuspisteessä joko ryhmänä tai kukin itsenäisesti. Tarkemmat ohjeet ryhmäkäyntien sopimiseen löytyvät osoitteesta http://www.veripalvelu.fi/www/3246.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?