Päivä paloasemalla -tapahtuma lauantaina

Kurisjärven, Toijalan ja Viialan VPK:t ovat mukana Päivä paloasemalla -tapahtumassa lauantaina 23.11. Kurisjärven VPK:lla on avoimet ovet kello 11–15 asemallaan osoitteessa Kurisjärventie 488 ja Viialan paloasema Kirkkokadulla on avoinna kello 10–14. Toijalan VPK esittäytyy Akaan aluepaloasemalla Hirsikankaalla kello 10–14 osoitteessa Hämeentie 537.

Päivä paloasemalla on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jonka yhtenä tarkoituksena on saada ihmiset kiinnostumaan vapaaehtoisesta palokuntatyöstä. Monet vapaapalokunnat kaipaavatkin uusia palokuntalaisia tärkeään vapaaehtoistyöhön. Avoinna oleviin paloasemiin voi silti mennä tutustumaan, vaikka ei vapaapalokuntalaiseksi aio sitoutua. Paloasemilla järjestetään koko perheelle ohjelmaa ja samalla annetaan neuvoja ja opastusta paloturvalliseen elämään. Pirkanmaalla avoinna olevat paloasemat löytyvät Pirkanmaan pelastuslaitoksen nettisivuilta www.pirkanmaanpelastuslaitos.fi kohdasta ”ajankohtaista”.